Hinnasto ja ehdot

Lämpimästi tervetuloa Villa Valosaan

Huvilan vapaat ajankohdat, hinnaston ja pakettihinnat näet nettimökki -sivultamme. https://www.nettimokki.com/lohja/10998

Vuokraamme huvilaa ensisijaisesti perheille ja pariskunnille. Lemmikit tervetulleita erikseen sovittaessa. Pienet kaveriporukat sovittava etukäteen ja niistä maksetaan siivouspantti 150€. Juhlien, polttareiden tms. osalta tiedustele erikseen.

Kesällä (kesä-elokuu) minimivuokrausaika on viikko (ma-su). Poikkeukselliset hinnat ja varausajat käytössä jouluna, uutena vuotena, koulujen loma-aikoina sekä pääsiäisenä ja juhannuksena.

Varaaminen ja maksu

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään 25 vuotta täyttänyt.

Varaus tulee tehdä sähköpostilla, josta selviää yhteystiedot, vieraiden määrä, sekä aiottu saapumis- ja lähtöajankohta. Varaus vahvistetaan sähköpostitse lähetettävällä varausvahvistuksella, jossa on ajankohta, hinta, nimi- ja osoitetiedot sekä ohjeet vuokran maksua varten. Ennakkomaksun maksaminen vahvistaa varauksen. Erikseen sovitaan avaimen luovuttamisesta.

Alle 6 yön vuokraus

Alle kuudeksi yöksi tehdystä varauksesta lähetetään vain yksi lasku, joka sisältää sekä ennakkovaraus (25%), että loppumaksu (75%) osuudet. Lasku erääntyy välittömästi. Maksu vahvistaa varauksen.

Viikkovuokraus (ma-su)

Mikäli varaus tehdään yli 28 vrk ennen vuokrausajankohtaa, lähetetään asiakkaalle lasku kahdessa osassa: ennakkomaksu 25 % vuokrasta, joka vahvistaa varauksen. Loppulasku 75% vuokrasta (eräpäivä 28 vrk ennen vuokrausajankohtaa). Mikäli varausta tehdessä vuokrausajankohtaan on alle 28 vrk, vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä. Mökin vuokra maksetaan aina ennen mökille saapumista.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Jos vuokraaja peruu vähintään 28 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkua, palautetaan maksettu vuokra lukuunottamatta varausmaksua. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ellei laskua makseta eräpäivään mennessä, on omistajalla oikeus perua varaus ja laittaa kohde uudelleen myyntiin. Mikäli omistaja joutuu jostain vuokraajasta riippumattomasta syystä perumaan vahvistetun varauksen, palautetaan asiakkaalle kaikki tämän maksamat kulut.

Covid-19: Vuokraajalla on oikeus saada maksamansa vuokra takaisin, mikäli peruutus johtuu syystä, että vuokraajalla itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö sairastuu koronaan. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus yms.). Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana tai myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua, ei vuokraajan maksamaa vuokrasummaa korvata.

Oleskelu lomakohteessa ja henkilömäärä

Mökki on käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Muista aikatauluista sovittava etukäteen.

Vuokraan sisältyy mökin käyttöoikeus varatulle ajalle. Mökin varustelu on esitelty täällä. Normaalit energiakulut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan.

Vuokrahintaan sisältyy kohtuullinen määrä polttopuita, astianpesu- ja siivousaineita, wc- ja talouspaperia.

Vuokrahintaan sisältyy kesäaikaan soutuveneen vapaa käyttöoikeus ja lasten pelastusliivejä. Lisäksi kesällä pihalla käytettävissä kesäkalusteet, grilli, tulipata ja trampoliini.

Huvilalla on 6-8 hengen puilla lämmitettävä palju. Paljua käytetään järvivedellä (vesipumppu). Paljun käyttö sisältyy kesäviikkojen hintaan. Muina ajankohtina kysy paljun vuokrauksesta. Hinta 120 euroa/pe-su.

Mökin vuokraushintaan ei sisälly liinavaatteita, mutta niiden vuokraamista hintaan 15 euroa/hlö voi tiedustella varaamisen yhteydessä. Yöpyjien on käytettävä lakanoita.

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökissä on vuoteita (8). Mahdollisista yövieraista tai juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa lomakohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, on sovittava erikseen kohteen omistajan kanssa.

Tupakointi on kielletty sisätiloissa.

Lemmikit ovat tervetulleita sovittaessa ja niiden tulosta on ilmoitettava varausta tehtäessä.

Mökin siisteydestä loman aikana ja siivouksesta sen päättyessä huolehtii vuokraaja. Mökille voi ostaa myös loppusiivouksen hintaan 150 euroa.

Lue lisää vuokraehdoista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: